zagranitsa.com
Назад

Brave Wine — фестиваль українських вин: дегустуємо вина та донатимо на підтримку ЗСУ

0 642
Фото: Brave Wine

3-4 червня команда Kyiv Food and Wine Festival вдруге збирає провідні українські виноробні на фестивалі вина Brave Wine. Як і минулого разу, подія відбудеться в безпечній локації з укриттям, на території бару Вогник та клубу Arsenal XXII, біля метро Арсенальна

Brave Wine — це унікальна можливість поспілкуватися з представниками “нової хвилі” українських виноробів, продегустувати вина сезону 2022, поставити запитання, зустрітись з давніми знайомими та знайти нових фаворитів. На цьому фестивалі презентують свої вина близько 20 виноробень з усіх куточків країни.

Фото: Brave Wine

«Українське виноробство з кожним роком набирає обертів і відкриває для себе нові ринки, нові технології, відроджує локальні сорти винограду. Наразі склалася тенденція, коли в короткій перспективі часу ринок українських вин може втратити частину якісного вина через зростаючий попит на міжнародних ринках до українських вин, тому Brave Wine – це чудова можливість протягом вікенду зазирнути за лаштунки українського виноробства, продегустувати вина з усіх куточків країни та піти з фестивалю не з пустими руками», — коментує Сергій Клімов, засновник Brave Wine.

Напередодні та під час фестивалю відбудуться кілька заходів зі збору коштів на придбання, відновлення та обладнання реанімобілю, що рятуватиме наших героїв та цивільне населення в зоні найзапекліших бойових дій на Бахмутському напрямку:

  • онлайн-розіграш чудових вин від українських виноробів, участь у розіграші — донат від 300 грн;
  • аукціон рідкісних вин від найвідоміших виноробень України;
  • збір донатів від тих, хто не братиме участь у розіграші або аукціоні, але вирішать долучитись до збору.

Зібрану суму буде перераховано в надійні руки ГО База UA, що від початку російської навали працює у “гарячих” точках. Організатори фестивалю також перерахують ГО База UA 10% від вартості вхідних квитків.

Фото: Brave Wine

Аукціон рідкісних вин

На аукціоні рідкісних вин, що відбудеться на фестивалі Brave Wine у суботу, 3 червня, о 16:00, будуть представлені такі лоти:

  • SHABO Grande Cuvee Classic Extra Brut — класичне ігристе з лімітованої серії вінтажних ігристих вин (це вино презентує енолог компанії);
  • GRAEVO Оранж Ркацителі (одна з останніх 9 пляшок першого релізу);
  • Винні підвали сім’ї Шош 2016 Karlot — купаж Каберне совіньйон-Мерло. Топове червоне вино виноробні, що отримало безліч нагород на міжнародних конкурсах.
  • My Wine by Eduard Gorodetsky Мерло 2021 — перший розлив Мерло від молодої та успішної виноробні, “срібло” на конкурсі Ukraine Wine & Spirits 2021. Цього вина вже немає у продажу.
  • Leleka Wines Merlot 2019 — одна з перших пляшок цього розливу, підписана особисто виноробом Зурабом Кучухідзе. Колекційний екземпляр, недоступний для продажу.
  • Biologist Шардоне Оранж 2020 — одне з найлегендарніших вин київської крафтової виноробні, що виробляє натуральні, органічні та біодинамічні вина.
  • Stakhovsky Wines Сапераві Резерв 2018 — лімітована серія, цього вина немає у продажу. Пляшку з особистим підписом презентує Сергій Стаховський, легенда українського тенісу та власник виноробні.
  • Prince Trubetskoi Winery — Chateau Trubetskoi 2018, унікальна пляшка, котру вже не знайти у продажу. Виноробня з Херсонщини провела кілька місяців під росіянською окупацією і нещодавно змінила назву на Stoic Winery.
  • Cassia Wines Мерло 2020 — це вино від сімейної крафтової виноробні із селища Мила під Києвом пережило важкі обстріли під час наступу російський агресорів на Київщині навесні 2022 року.

Що ще пропонує своїм гостям Brave Wine цього разу?

  • Школу вина з лекціями та дегустаціями від найкращих українських виноробів, сомельє та експертів;
  • фотовиставку про історію та сучасність українського виноробства;
  • крафтові смаколики, смачні фудкорти та музичну програму.

ВАЖЛИВО: всі заходи Brave Wine відбуваються у безпечних підземних приміщеннях, котрі є надійним укриттям. Організатори дбають про безпеку гостей!

Гості фестивалю мають опцію — придбати квиток, що включає дегустаційний келих, або прийти з власним келихом (оскільки багато хто вже має цілу колекцію келихів від Kyiv Food and Wine Festival).

Фото: Brave Wine

Ціни на квитки

Вартість квитка без келиху на 1 день:

  • попередній продаж онлайн: 200 грн;
  • в день заходу: 250 грн.

Вартість квитка з келихом:

  • попередній продаж онлайн: 350 грн;
  • в день заходу: 400 грн.

Купити квитки можна тут

Адреса фестивалю: Київ, вул. Князів Острозьких, 8 (колишня вул. московська, поруч з м. Арсенальна), територія бару Вогник та клубу Arsenal XXII і територія навколо.

НАПЕЧАТАТЬ

Смотрите также:

Комментарии

c
Гость
Еще 0 ответов комментарии