zagranitsa.com
Назад

Як не натрапити на низькокваліфікованого косметолога

0 341
Фото: pexels.com

Перед першим візитом до спеціаліста-косметолога треба враховувати ряд факторів. З осені минулого року попит на послуги значно виріс, як і кількість майстрів. Треба відповідально підійти до вибору спеціаліста, аби не перетворити відвідування на нічні жахіття. Є ряд моментів, на які треба звернути свою увагу, включаючи наявність медичної освіти.

Поради з вибору від експертів

До будь-якого вибору у своєму житті людині слід підходити з відповідальності. Цей список починається з просто вибору онлайн казино для гри, наприклад ВІП Казіно, і закінчується більш серйозними моментами, такими як вибір спеціаліста зі сфери краси. Косметологи різняться залежно від освіти та спектра послуг. Вони поділяються на:

  • лікаря-косметолога або косметолог-дерматолог з вищою медичною освітою;
  • косметолога з середньою медичною освітою;
  • косметолога-естетиста.

Лікарі-косметологи та косметологи-дерматологи можуть надавати всі види косметологічних послуг та назначати лікування. Косметологи із середньою медичною освітою можуть проводити ряд ін'єкційних процедур, але лише під контролем лікаря-косметолога або дерматолога. Косметолог-естетист не обов'язково повинен мати медичну освіту. Для надання послуг йому достатньо пройти курси.

Коли не варто йти до косметолога?

Косметолог не може встановити діагноз щодо проблем зі шкірою, оскільки в нього немає спеціальної освіти та обладнання для проведення дослідження. Не можна йти й для отримання медичних послуг. Спеціаліст не несе ніякої відповідальності за встановлення діагнозу та призначення послуг.

НАПЕЧАТАТЬ

Смотрите также:

Комментарии

c
Гость
Еще 0 ответов комментарии