zagranitsa.com
Назад

Соні почне продаж нових консолей PlayStation 5 у Японії вже з листопаду

0 1284
Фото: pexels.com

Всесвітньо відомий виробник ігрових приставок Плейстейшн зробив анонс про старт продажів нової версії PS 5 у Японії з наступного місяця.

Про це сьогодні, 11 жовтня 2023 року повідомили Kyodo та Укрінформ. Також, йдеться про дві версії ігрової консолі: з дисководом та без.

Перший варіант пропонується за 450 доларів та піде у продаж вже з 10 листопада. Другий вимагатиме завантаження ігор у накопичувач приставки та коштуватиме 403 долари. А, якщо людині потрібно отримати задоволення, вона має змогу увійти до Віп Казіно та почати вивчення безкоштовних слотів без реєстрації.

Технічні властивості нової приставки

У порівнянні з минулими моделями, нова PS 5 від Sony є на 30% меншою. Вона має ширину трохи понад 35 см та глибину 21.6см. Разом з оновленим жорстким диском на 1 Тб, консоль буде поставлятися у комплекті з:

  • Горизонтальною підставкою (окремо можна замовити вертикальну за 30 доларів);
  • Джойстиком DualSense;
  • Графічним процесором AMD.

При цьому, як версія з дисководом, так і без нього, матимуть сумісність з іграми минулих версій. Також, додатково, до приставки без дисків можна докупити Blu-ray привід за 80 доларів. У Соні кажуть, що обидва варіанти стоятимуть у магазинах не тільки Японії, але Європи, США та інших.

НАПЕЧАТАТЬ

Смотрите также:

Комментарии

c
Гость
Еще 0 ответов комментарии