zagranitsa.com
Назад

Чохли для MacBook: огляд найкращих форм-факторів

0 745
Фото: Изображение от d3images на Freepik

Ноутбуки лінійки MacBook – одні з найпопулярніших портативних комп’ютерів сучасності. Мільйони користувачів обирають лептопи Apple завдяки просунутим технічним характеристикам і бездоганній якості збірки. Однак, як і будь-який ноутбук, “яблучний” пристрій піддається пошкодженням і забрудненням. Саме тому кожному власнику MacBook варто своєчасно подбати про захист улюбленого лептопа.

У цій статті іван чохол розповість про найкращі захисні аксесуари для макбуків. У чому полягають особливості кейсів різних форм-факторів – читайте далі.

Сумка

Цей варіант чохла – найоптимальніший для активного транспортування. Зазвичай, аксесуари цієї категорії оснащені ручкою та мають знімний або вбудований ремінець. Довжину останнього можна регулювати, тому кожен користувач вільно адаптує кейс під себе. Макбук у чохлі-сумці зручно носити в руці або на плечі. Більшість моделей мають внутрішнє наповнення, що пом’якшує удари, та водонепроникне зовнішнє покриття. Таким чином, лептоп можна сміливо транспортувати у дощову погоду або брати з собою в подорожі. Особливої уваги варті кейси, які у відкритому вигляді трансформуються у підставку для ноутбука.

Конверт

Головна перевага такого чохла – мінімальні габарити. Як і сумки, конверти також розраховані на транспортування лептопа. Аксесуари даної категорії точно повторюють форму ноутбука, майже не впливаючи на його ергономіку. Пристрій вкладається у проріз на довшому або коротшому ребрі чохла. Застібка зазвичай виконана у вигляді липучки, кнопки або магніту. Макбук у конверті зручно носити в руках. Цей варіант захисту чудово підійде офісним працівникам та студентам. Особливу популярність здобули фетрові чохли-конверти від різних виробників. Ці аксесуари, виконані у спокійних сірих відтінках, мають приємну текстуру та високу зносостійкість.

Накладка

Накладка, виконана з протиударного пластику, захищає пристрій не лише при транспортуванні, а й під час роботи. Такий чохол складається з нижнього та верхнього фрагментів, які встановлюються на кришку та основу лептопа. Аксесуар у вигляді накладки допомагає підтримувати макбук у чистоті та уникати подряпин. У разі падіння такий протектор послабить силу удару. Накладки додатково виконують естетичну функцію: вони випускаються у різних кольорах, а деякі моделі мають цікаві принти.

Перед покупкою чохла для свого макбука не забувайте перевіряти сумісність обраного аксесуара. Кожен протектор відповідає лептопам певної діагоналі. Тільки правильно підібраний кейс може забезпечити стабільну фіксацію пристрою та його повноцінний захист.

НАПЕЧАТАТЬ

Смотрите также:

Комментарии

c
Гость
Еще 0 ответов комментарии