zagranitsa.com
Назад

Особливості криптопозики та переваги цієї послуги

0 1240
Фото: Freepik

Сьогодні розповідаємо про цю послугу все, що вам варто знати

USDT-кредит або позика в іншій криптовалюті – це фінансовий інструмент, який допомагає заповнити короткострокові потреби у ліквідності. Як результат – трейдери можуть одержати гроші, не продаючи свої активи. Власні монети можна використовувати як заставну суму, а також для оплати відсотків. При цьому ви отримаєте кредит у криптовалюті на ваш вибір або в стейблкоїнах залежно від умов майданчика.

Що таке криптокредитування?

Крипто-позика – це більш простий, швидкий та доступний спосіб для отримання кредиту. Попит на цифрові активи продовжує зростати та наближатися до всесвітнього поширення. Тому криптокредити можуть стати революційним інструментом, який демонструє альтернативний підхід до кредитування.

Як і в банківських системах, вам дозволено використовувати свої цифрові монети як заставу, щоб оформити позику в криптовалюті. Але є суттєва відмінність від класичних методів – не потрібно надавати документацію чи платити за обробку заявки. Це оптимальне рішення для трейдерів, яким терміново потрібні кошти, але вони не хочуть продавати свою крипту за невигідним курсом, оскільки передбачають швидке зростання вартості.

Завчасно вивчіть, які умови передбачає крипто-кредит онлайн: вид активу для позики та застави, терміни, відсоткова ставка та ін. Якщо у списку відсутня бажана криптовалюта, не варто переживати. Можна використовувати опцію обміну на криптобіржі, щоб конвертувати монети у бажані чи навіть у фіат.

Переваги криптопозики

  • Головний момент, який приваблює користувачів спробувати цей інструмент – нікому не потрібен ваш кредитний рейтинг, як це заведено у традиційній банківській системі.
  • Позика в крипті – це доступний продукт для людей, які не мають фінансової історії, банківського рахунку або постійної офіційної роботи. Найчастіше таким людям важко оформити кредитування, оскільки вимоги банку включають наявність постійних доходів.
  • Більш гнучкі виплати за криптопозикою та відносно низькі відсоткові ставки.
  • Миттєвість оформлення кредиту в криптовалюті, що є особливо актуальним у порівнянні з класичними схемами банку, де потрібно чекати підтвердження кілька днів.

Ви можете зробити свої монети ліквідними без проведення оподатковуваної операції або коригування позики у криптовалюті відповідно до ваших потреб. Позичені кошти можна використовувати на свій розсуд: торгувати, інвестувати, переказувати, виводити та ін. Головне – слідкувати, щоб розмір вашої застави не впав нижче дозволено. А інакше ваші заставні кошти можуть ліквідувати.

НАПЕЧАТАТЬ

Смотрите также:

Комментарии

c
Гость
Еще 0 ответов комментарии